Fotografie

Wist je dat we beelden 60.000 keer sneller verwerken dan tekst?

Zeg eens eerlijk...

  • … hoe passend en opvallend zijn de beelden bij jouw nieuwsbrieven, blogs, socials en op jouw website?
  • … hoe recent is jouw profielfoto eigenlijk en straal je uit wat je uit wilt stralen?
  • … heb jij überhaupt een beeldbank waaruit je geschikte beelden voor je bedrijf kan plukken?
  • … en als je een webshop hebt: hoe aantrekkelijk zien jouw productfoto’s er eigenlijk uit?
  • … wanneer heb je voor het laatst een leuke foto laten maken van je familie, vriendengroep of gezin?


Denk je nu: ‘hmm, daar zeg je zo wat’? Weet dan dat ik jou kan hiermee kan helpen. Met mijn mobiele fotostudio kom ik graag naar jou toe. Of misschien wil je liever foto’s maken met natuurlijk licht. Wat ik persoonlijk super leuk vind om te doen is samen een wandeling maken en ondertussen mooie foto’s van jou maken. Zodat jij helemaal als jezelf op de foto komt te staan, heel natuurlijk en vol in je kracht.

Wat mensen over mij zeggen:

"Lilian weet je meteen op je gemak te stellen en neemt de tijd om tot de perfecte foto te komen. Door de flexibiliteit, adviezen en de oneindige inzet hebben wij precies de foto’s die we wilden hebben."

"Lilian heeft voor ons o.a. de portret- en productfoto’s voor onze website gemaakt. Wat is het een plezier om met Lilian te werken."

"Hoe krijgt ze het voor elkaar! De foto’s van het event geven de sfeer precies weer! En op de dag zelf lijkt Lilian gewoon onzichtbaar. Heel bijzonder hoe ze zoveel gevoel en warmte in haar foto’s op kan nemen."

"Portretfoto’s maken met Lilian is echt een feestje! Lilian is open en geeft veel aandacht op een relaxte manier waardoor je je snel op je gemak voelt. Ik wilde al jaren eens mooie foto’s van mezelf. Lilian heeft dat heel goed gedaan. Achteraf denk ik dat had ik eerder moeten doen!"